AardigZeker 'Het beste verzekering advies voor je materiele structuur'

Bel of App
Telefoon 0299-666677
Whatsapp 06-30393636
Adres
Brantjesstraat 58
1447PE Purmerend
 • Stacks Image 637

  Of je nou je Fiat 500L

  Link
 • Stacks Image 638

  de nieuwste Audi of

  Link
 • Stacks Image 639

  de mooiste Jaguar wil verzekeren

  Link
De groene kaart: Wat wil je weten...
Verzekeringsgebieden
De verzekering is van kracht in die landen waarvoor de groene kaart is afgegeven. Dat houdt in dat de landen die achterop de groene kaart NIET zijn doorgehaald, wel verzekerd zijn.

Liechtenstein, Monaco, San Marino en Gibraltar
Verzekeringsgebieden Liechtenstein, Monaco, San Marino en Gibraltar worden niet apart vermeld op de groene kaart. De groene kaart biedt in deze verzekeringsgebieden wel dekking.

Deze staten vallen voor de groene kaart onder de deze landen: Monaco - Frankrijk San Marino - Italië Gibraltar - Groot Brittanië Liechtenstein - Zwitserland.

Code uitleg
De codes op de groene kaart staan voor het volgende:
A. Personenauto/Camper B. Motorrijwiel C. Vrachtwagen of trekker D. Bromfiets E. Autobus F. Aanhangwagen of oplegger/trailer (in combinatie met bovengenoemde codes)

Caravan / Aanhanger
In Nederland zijn caravans/aanhangwagens met een gewicht van meer dan 750KG verplicht een eigen kenteken te voeren.
Bij wetgeving valt het WA-risico bij het trekkend voertuig. In andere Europese landen is dit veelal anders geregeld. Daar kan men voor de aanhangwagen een aparte groene kaart verplicht stellen.
Die groene kaart wordt verstrekt door de verzekeraar van het trekkend voertuig. Deze worden afgegeven op verzoek. Vraag ons er om.